ATK logo smal ljus.jpf
Förstabild.png

GLÖM INTE att ANMÄLA till TENNISSKOLAN
senast 26/6

Titta på årets INBJUDAN TILL ASPÖ OPEN !

Skärmavbild 2022-06-07 kl. 10.07.09.png
Skärmavbild 2021-06-12 kl. 20.13.30.png

Årssammanfattningen från ordförande Thomas!

Under 2021 genomförde vi tennisskola, med 95 deltagare, och Aspö Open med massor av matcher, klasser och 103 deltagare. Dessutom trivseltennis, grillning och tennisfest i tält. Kul!  Banorna och staketet fick sig också en upprustning!

Vi kommer att satsa för att ytterligare stärka klubbkänslan. Därför kan jag säga att vi kommer att fortsätta med trivseltennis för medlemmar på lördagar under sommarveckorna. Eftersom grillningen var väldigt uppskattad, kommer vi köra igång grillen vid några av dessa tillfällen. Vi tittar också på att justera upplägget för  tennisskolan, men ännu är inget bestämt.

Nytt för 2022 kommer vara vår ständiga klubbturnering “Stegen” - du kan läsa mer om den på medlemsservice: https://medlem.aspotennisklubb.se/ladder.php

Jag hoppas att den kan leda till att nya tennisbekantskaper knyts samt att alla som vill får en möjlighet att spela matcher mot jämnstarka motspelare, vid sidan om våra traditionella arrangemang.

Troligen kan Torbjörn, vår banchef, med team under våren bjuda på en trevlig “julklapp” till den som vill träna tennis på egen hand - ni får gissa vad det kan vara...

Vår “medlemsservice” har fått en digital anslagstavla:  https://medlem.aspotennisklubb.se/infoboard.php Där kommer vi att snabbt och enkelt anslå olika informationer, tex spelschema och lottning. Vi har också ordnat så att den som vill kan få ett SMS när ett nytt spelschema sätts upp för att inte missa om man har fått en match inplanerad.

Jag vill passa på att återigen tacka Kenneth Karlsson, nu hedersmedlem, för hans många år av uppskattat arbete i och för klubben. Tack för din värdefulla insats, Kenneth!

Jag vill också ge en eloge åt alla medlemmarna i klubben som osjälviskt ställer upp i styrelsearbete och funktionärsroller inom alla våra aktiviteter. Vi behöver Er! Utan er så har vi ingen klubb helt enkelt! Extra roligt är det att välkomna Martin Ahlstedt och Fredrik Reidmar i styrelsen. Vi letar fortfarande efter en sekreterare samt en klubbmästare - så du som känner att du också vill bidra i klubben - hör av dig till oss!

Mottag därmed mina varmaste hälsningar och förhoppningar om att ni får vara friska, kan fira jul på ett säkert sätt och att vi ses på eller vid Aspös tennisbanor 2022!

PÅSKSMÄLLEN  spelades  16/4

Påskbooom.png
ATK Julkort 2021.png

För Dig som "missade" Luciahälsningen !

ATK Lucia 2021.jpg

TACK FÖR EN FIN TENNISSOMMAR 2021
VI SES, om inte förr, till sommaren 2022
TENNISSKOLAN hålls 27 med start  4/7
ASPÖ OPEN i vecka 28 med start 8-9/7

FullSizeR1.jpg

Det är roligt att vi kommit igång med vår nya Medlemsservice.

Där Du kan sköta ditt medlemskap:
                                                             - Informera dig
                                                             - Kolla och uppdatera anmälningar
                                                             - Hitta kontaktuppgifter och medspelare

Första gången kommer du som medlem att behöva registrera ditt konto och välja lösenord .

MVH Styrelsen

Org.Nr: 802443-7892